Viisumi Australiaan

Lue säännöt ja syötä sähköpostiosoitteesi jatkaaksesi eteenpäin

Tämä viisumi on tarkoitettu niille henkilöille, joiden matkan tarkoitus Australiaan on joku seuraavista:

  • Turismi tai lomamatka
  • Vierailu ystävien tai perheen luona
  • Liiketapaaminen, konferenssi, neuvottelut tms.

Viisumin ehdot:

  • Sinun täytyy olla Australian ulkopuolella voidaksesi hakea tätä viisumia
  • Voit opiskella korkeintaan kolme kuukautta
  • Työskenteleminen ei ole sallittua (ts. et voi työllistyä Australiassa)
  • Sinulla ei saa olla rikostuomioita (yhteensä yli 12 kuukautta, kärsittyjä tai ei)
  • Sinulla ei saa olla maahan tullessa tuberkuloosia

Viisumi on voimassa 12 kuukautta ja voit viettää Australiassa yhdellä käynnillä maksimissaan 90 päivää kerrallaan. Voit kuitenkin vierailla Australiassa useita kertoja viisumisi voimassaolon aikana.

Viisumihakemus tulee jättää vähintään 14 päivää ennen aiottua maahansaapumispäivää. Viisumihakemuksen käsittely kestää 1-10 päivää. Useimmissa tapauksissa saat vastauksen vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä.

Tämän viisumin kappalehinta on 59 euroa. Voit hakea viisumeita myös monelle henkilölle kerrallaan. Lähetettyäsi hakemukset voit maksaa viisumit joko pankki- tai luottokortilla.

Syötä ja vahvista sähköpostiosoitteesi aloittaaksesi hakemuksen käsittelyn.

Lähetä Peruuta