Visum voor Australië

Lees de regels en vul uw e-mailadres in

Dit visum is voor personen die Australië willen bezoeken om de volgende redenen:

  • Vakantie
  • Bezoek aan familie en vrienden
  • Vergaderingen, conferenties, onderhandelingen enz.

Voorwaarden van het visum:

  • U moet zich buiten Australië bevinden om een aanvraag te doen
  • Het is niet toegestaan langer dan drie maanden te studeren
  • Het is niet toegestaan te werken (d.w.z. tewerkgesteld zijn in Australië)
  • U mag niet gerechtelijk veroordeeld zijn (meer dan 12 maanden, uitgezeten of niet)
  • U mag niet lijden aan tuberculose

Het visum is voor 12 maanden geldig en u mag gedurende die periode maximaal 90 dagen aan een stuk in Australië verblijven. U mag Australië meerdere keren bezoeken tijdens de geldigheidsduur van het visum.

U moet ten minste 14 dagen voor uw bezoek aan Australië uw aanvraag indienen. De aanvraag zal binnen 10 dagen verwerkt worden. In de meeste gevallen ontvangt u binnen een dag een beslissing.

U kunt voor verschillende personen tegelijkertijd aanvragen indienen.

De prijs voor elk visum bedraagt €59,-.

Voer uw e-mailadres in en bevestig uw e-mailadres om door te gaan.

Verzenden Annuleren