Visum voor Australië

Lees aub de regels en vul dan uw e-mailadres in

Dit visum is voor personen die Australië willen bezoeken om de volgende redenen:

  • Toerisme en vakantie
  • Bezoek aan familie en vrienden
  • Vergaderingen, conferenties, onderhandelingen enz.

Voorwaarden van het visum:

  • U moet zich buiten Australië bevinden om een aanvraag te doen
  • Het is niet toegelaten langer dan drie maanden te studeren
  • U mag niet werken in Australië
  • U mag niet gerechtelijk veroordeeld zijn (meer dan 12 maanden, uitgezeten of niet)
  • U mag niet lijden aan TBC

Het visum is geldig voor 12 maanden en u mag gedurende die periode maximaal 90 dagen aan een stuk in Australië verblijven. U mag Australië meerdere keren bezoeken tijdens de geldigheidsduur van het visum.

U moet ten minste 14 dagen voor uw bezoek aan Australië uw aanvraag indienen. De aanvraag zal binnen de 10 dagen verwerkt worden. In de meeste gevallen ontvangt u een beslissing na een dag.

De prijs voor elk visum bedraagt 59 euro. U kan voor verschillende personen aanvragen indienen. Na het bevestigen van de aanvragen heeft u de mogelijkheid om via de bank of met uw kredietkaart te betalen.

Gelieve uw e-mailadres in te voeren en te bevestigen om uw aanvraag te beginnen.

Verzenden Annuleren