Viisa Austraaliasse

Palun lugege reegleid ning jätkamiseks sisestage oma e-posti aadress

See viisa on inimestele, kes külastavad Austraaliat järgmistel eesmärkidel:

  • Turism ja puhkus
  • Sõprade ja pere külastamine
  • Ärikohtumised, konverentsid, koosolekud jne.

Viisa tingimused:

  • Viisa taotlemiseks peate asuma väljaspool Austraaliat
  • Teil ei ole lubatud õppida rohkem kui kolm kuud
  • Töötamine pole lubatud (st. Teil ei tohi Austraalias töökohta olla)
  • Teil ei tohi olla ühtegi kriminaalkaristust (rohkem kui 12 kuud, kas täidetud või mitte)
  • Teil ei tohi olla tuberkuloosi

Viisa kehtib 12 kuud ning iga riiki sisenemise korral võite Austraalias viibida kuni 90 päeva. Viisa kehtivusaja jooksul võite Austraaliat külastada mitmeid kordi.

Taotlus tuleks esitada vähemalt 14 päeva enne Austraaliasse planeeritud saabumist. Viisataotluse töötlemise protsess võtab aega 1-10 päeva. Enamikul juhtudel saate Te otsuse ühe päeva jooksul.

Taotluse võib esitada korraga mitme isiku eest.

Üks viisa maksab €59.

Jätkamiseks palun sisestage ja kinnitage oma e-posti aadress.

Esita Tühista