Visum til Australia

Les reglene og oppgi din e-postadresse for å starte søknadsprosessen

Dette visumet er for lengre opphold i Australia. Du kan velge mellom 3, 6 eller 12 måneders varighet. Visumet er for turisme, forretninger og familiebesøk. Du kan også søke dette visumet for å forlenge oppholdet i Australia når du allerede befinner deg der på et annet visum som er i ferd med å løpe ut.

Turistvisum

Hvis du skal til Australia for å feriere eller besøke familie eller venner, velg denne visumtypen i søknadsskjemaet.

På dette visumet har du også mulighet til å studere i opptil tre måneder.

Forretningsvisum

Hvis du skal til Australia for kortere forretningsbesøk, velg denne visumtypen i søknadsskjemaet. Du har mulighet til å gjøre alminnelige forretninger eller jobbintervjuer, forhandlinger eller delta på konferanser.

Du kan ikke arbeide eller utføre tjenester til en virksomhet eller organisasjon i Australia.
Du kan ikke selge varer eller tjenester til allmennheten.

Familievisum med sponsor

Hvis du reiser til Australia for å besøke familie og har en sponsor der, velg denne visumtypen i søknadsskjemaet. Din sponsor kan bli bedt om å stille en økonomisk garanti. Når du ankommer Australia på dette visumet kan du ikke søke en annen type visum mens du er i landet.

Forlengelse av ditt eksisterende visum

Hvis du befinner deg i Australia på et visum som utløper, kan du søke om å få forlenget visumet. Dette er bare mulig dersom ditt gjeldende visum ikke har vilkåret 8503 "No further stay".

Et langtidsvisum koster 2495 NOK. Dersom du søker mens du befinner deg i Australia vil det tilkomme en ekstraavgift på 150 euro pr. person. Du kan søke om forlengelse for flere personer samtidig.

Oppgi og bekreft din e-postadresse for å starte søknadsprosessen

Fortsett Avbryt