Visum til Australien

Læs venligst reglerne for dit visum inden du påbegynder ansøgningen

Dette visum er et midlertidigt visum for længere ophold i Australien. Når du ansøger, kan du vælge mellem en gyldighedstid på 3, 6 og 12 måneder. Visummet gælder for turisme, forretninger og besøg af familie. Du kan også bruge dette visum til at forlænge dit ophold i Australien, hvis du allerede er i landet og på et visum, som snart udløber.

Turistvisum

Hvis du rejser til Australien for at holde ferie eller besøge venner eller familie, skal du vælge denne type visum i ansøgningen.

Du har desuden tilladelse til at studere i op til 3 måneder.

Visum til forretningsrejse

Hvis du skal til Australien på korte forretningsrejser, kan du vælge dette visum i ansøgningen. Du kan dermed rejse til Australien for at holde forretningsmøder, forhandlinger eller deltage i konferencer.

Du må ikke arbejde eller yde tjeneste for en virksomhed eller organisation i Australien. Du må heller ikke sælge varer eller tjenester til private.

Visum til sponsoreret familiebesøg

Hvis du rejser til Australien for at besøge familie og har en sponsor, skal du vælge denne form for visum i ansøgningen. Din sponsor vil måske blive påkrævet at stille en garanti. Når du først er ankommet til Australien, kan du ikke søge om andre former for visa i Australien.

Forlæng dit eksisterende visum

Hvis er i Australien på et visum, som snart udløber, kan du ansøge om dette visum til at forlænge dit ophold. Dette er kun muligt, hvis der på dit eksisterende visum ikke står "No further stay".

Et visum til længere ophold koster 2.495 kr per styk. Hvis du er i Australien, når du ansøger, vil der komme et gebyr på 150 EUR per person oveni. Du kan ansøge for flere personer på en gang.

Oplys venligst din email-adresse nedenfor for at starte visumansøgningen.

Fortsæt Afbryd