Visum voor Australië

Voordat u uw e-mailadres invult, vragen wij u onderstaande informatie goed door te lezen.

Dit visum is bedoeld voor een langer verblijf in Australië van 3, 6 of 12 maanden en is geldig voor vakantie, zaken en familiebezoeken. Wanneer u op dit moment in Australië verblijft en uw visum loopt af dan kunt u dit visum ook gebruiken voor het verlengen van uw verblijf.

Toeristenvisum

Wanneer u Australië bezoekt als vakantiebestemming of wanneer u familie bezoekt kiest u voor dit visum.

Met het toeristenvisum heeft u recht om drie maanden in Australië te studeren.

Zakenvisum

Het zakenvisum is geschikt voor korte zakelijke bezoeken. Wanneer u dit visum hebt is het toegestaan om te zoeken naar werk, onderhandelingen uit te voeren en conferenties bij te wonen.

Met het zakenvisum is het niet toegestaan om:

  • Werkzaamheden uit te voeren voor Australische bedrijven
  • Uw goederen of diensten aan te bieden in Australië

Familievisum

Wanneer u bent uitgenodigd door een familielid kan dit familielid garant staan voor uw verblijf. In deze situatie kiest u voor het familievisum. Er bestaat kans dat het familielid dat voor u garant staat een contract moet ondertekenen waarop hij of zij aangeeft garant te staan voor uw verblijf.

Wanneer u op basis van het familievisum Australië bezoekt is het niet mogelijk een ander soort visum aan te vragen.

Het verlengen van uw visum

Op het moment dat u in Australië verblijft en uw huidige visum verloopt kunt u met dit visum uw verblijf verlengen. Hierbij geldt de voorwaarde dat uw huidige visum niet de status “8503 No further stay” mag hebben.

Een visum voor een langere periode kost €249,-. Wanneer u dit visum aanvraagt verwijl u in Australië verblijft kost dit €150,- extra bovenop de visumprijs. Het is hierbij mogelijk voor meerdere mensen tegelijk een visum aan te vragen.

Vul onderstaand formulier in wanneer u een visum aan wilt vragen

Verzenden Annuleren