Visum voor Australië

Voordat u uw e-mailadres invult, vragen wij u onderstaande informatie goed door te lezen.

Opvolgend werk- en vakantievisum

Wanneer u reeds in Australië verblijft en van plan bent langer in Australië te verblijven dan uw eerste visum toelaat, kunt u het “Opvolgend werk- en vakantievisum” aanvragen. Hierbij dient u aan de volgende eisen te voldoen:

  • De eisen die van toepassing zijn op uw eerste visum
  • U dient de eisen van uw eerste visum te hebben nageleefd
  • Voor het aanvragen van het opvolgend visum mag u slechts één keer een werk- en vakantievisum hebben verkregen
  • U dient tenminste drie maanden gespecificeerd werk te hebben verricht in Australië tijdens uw eerste werk- en toeristenvisum

Houd er rekening mee dat u het opvolgend visum aanvraagt vóórdat uw huidige visum verloopt.

Gespecificeerd werk

Tijdens uw eerste werk- en vakantievisum dient u ten minste drie maanden gespecificeerd werk in Australië te hebben verricht.

Onder gespecificeerd werk valt:

  • Dier- en plantaardige teelt
  • Visserij en parelduiken
  • Boomplantages en boskap
  • Mijnindustrie
  • Bouw

Het opvolgend werk- en vakantievisum kost €450,- per verstrekking.

Vul onderstaand formulier in wanneer u een visum aan wilt vragen

Verzenden Annuleren