Visum till Australien

Var god läs reglerna för långtidsvisum till Australien

Det här visumet är ett tillfälligt visum för längre vistelser i Australien. När du ansöker kan du välja mellan 3, 6 och 12 månaders giltighet. Visumet är giltigt för turism, affärsresor och besök av familjemedlemmar. Du kan också använda detta visum för att förlänga besök om du redan är i Australien på ett annat typ av visum.

Turistvisum

Om du reser till Australien för att ha semester eller besöka familj och vänner, välj det här visumet i ansökningsformuläret.

Du får även studera i upp till 3 månader.

Affärsvisum

Om du reser till Australien för att göra affärer så ska du välja denna typ i ansökningsformuläret. Du får ha affärsmöten och förhandlingar, eller söka jobb och gå på anställningsintervjuer. Du kan även besöka konferenser.

Du får inte arbeta (som anställd eller konsult) för något företag i Australien med detta visum.

Du får inte sälja varor eller tjänster till allmänheten.

Sponsrat familjevisum

Om du reser till Australien för att besöka familjemedlemmar och ha en sponsor ska du välja detta i ansöksningformuläret.

Med ett sådant visum kan du inte byta visumtyp när du är i Australien.

Förläng ditt visum till Australien

Om du är i Australien med ett visum som håller på att gå ut, så kan du söka detta visum för att på så vis förlänga din vistelse. Detta fungerar bara om du inte har villkoret "8503 No further stay" i ditt nuvarande visum.

Långtidsvisum kostar 2495 kr per styck. Om du är i Australien när du ansöker tillkommer en avgift på ytterligare 150 euro per person. Du kan ansöka om flera personer samtidigt.

Var god ange din e-postadress för att starta visumansökan.

Fortsätt Avbryt