Visum til Australien

Læs reglerne igennem og oplys din email-adresse for at gå videre.

Working Holiday-visum er for dig, som er mellem 18 og 31 år (ikke fyldt 31) som vil rejse til Australien for at kombinere ferie, job og studier. Med dette visum kan man opholde sig i Australien i et helt år.

Regler og vilkår for Working Holiday-visum:

  • Du skal være mindst 18 år og max 30 år (ikke fyldt 31 når du ansøger)
  • Du må være sund og rask
  • Du skal have tilstrækkeligt med penge til at kunne forsørge dig selv i begyndelsen
  • Du må arbejde, så meget du vil, men maximalt 6 måneder for samme arbejdsgiver
  • Du må studere i maksimalt 4 måneder
  • Du må holde ferie, så meget du vil

Visummet koster 4295 kroner per styk. Du må gerne ansøge for flere personer af gangen, og I kan betale med kreditkort i slutningen af ansøgningsprocessen.

Oplys venligst din email-adresse nedenfor for at påbegynde visumansøgningen.

Fortsæt Afbryd