Viisa Austraaliasse

Palun lugege reegleid ning jätkamiseks sisestage oma e-posti aadress

Working Holiday viisa on inimestele, kes on taotlemise ajal 18 kuni 30 aasta (kaasa arvatud) vanused. Selle viisaga võite reisida Austraaliasse ning kombineerida puhkuse, töö ja õpingud. Te võite Austraalias viibida ühe aasta.

Working Holiday viisa reeglid ja tingimused:

  • Te peate olema 18 kuni 30 aasta (kaasa arvatud) vanuses
  • Teie tervis peab olema heas korras
  • Teil peavad riigis viibimise alguses olema enda ülalpidamiseks rahalised vahendid
  • Te võite töötada nii palju kui soovite, kuid mitte rohkem kui 6 kuud ühe tööandja juures
  • Teie õpingud ei tohi kesta rohkem kui 4 kuud
  • Te võite puhkusel viibida terve viisa kehtivuse perioodi jooksul

Üks Working Holiday viisa maksab €450. Taotluse võib esitada korraga mitme isiku eest.

Taotlemise protsessi alustamiseks palun sisestage ja kinnitage oma e-posti aadress.

Esita Tühista