Visum voor Australië

Lees de regels en voer dan uw e-mailadres in om verder te gaan.

Het werk- en vakantievisum is bedoeld voor iedereen in de leeftijd 18 tot en met 30 op het moment van aanvragen. Met dit visum kunt u vakantie, werk en studies combineren tijdens uw verblijf in Australië. U mag één jaar in Australië verblijven.

Om een werk- en vakantievisum te verkrijgen moet u aan de volgende voorwaarden voldoen.

  • U moet in de leeftijd van 18 tot en met 30 zijn
  • U moet in goede gezondheid zijn
  • U moet vermogend genoeg zijn om voor uzelf te zorgen tijdens het begin van uw verblijf
  • U mag zoveel werken als u wilt, maar maximum zes maanden bij dezelfde werkgever
  • U mag niet langer dan vier maanden studeren
  • U mag de volledige periode vakantie nemen

De prijs voor elk verstrekt visum bedraagt €450,-. U kunt voor meerdere personen tegelijkertijd aanvragen indienen.

Voer uw e-mailadres in en bevestig uw e-mailadres om met de aanvraag te beginnen.

Verzenden Annuleren