Visum voor Australië

Lees aub de regels en voer dan uw e-mailadres in om verder te gaan.

Het visum voor een werkvakantie is bedoeld voor mensen die 18 tot en met 30 jaar oud zijn op het moment van hun aanvraag. Met dit visum kunt u naar Australië reizen en vakantie, werk en studies combineren. U mag gedurende één jaar in Australië verblijven.

Regels en voorwaarden van het visum voor een werkvakantie:

  • U bent tussen 18 en 30 (inbegrepen) jaar oud
  • U bent in goede gezondheid
  • U moet vermogend genoeg zijn om voor uzelf te zorgen tijdens het begin van uw verblijf
  • U mag zoveel werken als u wilt, maar maximum 6 maanden bij dezelfde werkgever
  • U mag niet langer dan 4 maanden studeren
  • U mag de volledige periode vakantie nemen

Na het verzenden van de aanvragen krijgt u de kans te betalen via de bank of met uw kredietkaart. De prijs voor elk visum bedraagt 450 euro.

Gelieve uw e-mailadres in te geven en te bevestigen zodat u met uw aanvraag kan starten.

Verzenden Annuleren