Visum till Australien

Läs igenom reglerna och ange din e-postadress för att gå vidare

Working Holiday-visum är för dig som är mellan 18 och 31 år (ej fyllt 31) som vill åka till Australien för att kombinera semester, jobb och studier. Med detta visumet kan man stanna i Australien i ett helt år.

Regler och villkor för Working Holiday-visum:

  • Du måste vara minst 18 år och max 30 år (inte fyllt 31 när du ansöker)
  • Du måste vara av god hälsa
  • Du måste ha med dig tillräckligt med pengar för att kunna försörja dig själv i början
  • Du får arbeta hur mycket du vill, men maximalt 6 månader för samma arbetsgivare
  • Du får studera i maximalt 4 månader
  • Du får semestra hur mycket du vill

Visumen kostar 4295 kronor per styck. Det går bra att ansöka för flera personer på samma gång, och ni kommer få betala med bankkort/kreditkort i slutet av ansökningsprocessen.

Var god ange din e-postadress nedan för att påbörja visumansökan.

Fortsätt Avbryt