Visum voor Australië

U bent hier:  Home > Lang verblijfvisum voor Australië

Lang verblijfvisum voor Australië

Lang verblijfvisum voor Australië is subklasse 600 visum. Het is ontworpen voor

  • reizigers die niet op de ETA of eVisitor landenlijst voorkomen
  • reizigers die langer dan 3 maanden naar Australië willen reizen, voor toerisme, zaken of familie of vrienden
  • reizigers die al in Australië zijn en hun visum willen verlengen

Verschil tussen ETA / eVisitor en visum voor lang verblijf

Verwerkingstijd:

ETA / eVistor-toepassing is onmiddellijke goedkeuring, maar een visum voor lang verblijf kan tot 20 dagen duren om verwerkt te worden en meestal worden er meer documenten / informatie opgevraagd door het Immigratiebureau in Australië.

In aanmerking komende landen:

Er zijn maar een paar landen die in aanmerking komen voor ETA / eVisitor, maar er is een grote selectie landenburgers die een visum voor lang verblijf kunnen aanvragen.

Locatie bij het maken van de applicatie:

Aanvragers moeten zich buiten Australië bevinden tijdens het indienen van ETA / evisitor-aanvragen. Een visumaanvraag voor lang verblijf kan echter binnen Australië worden ingediend met als doel het huidige visum te verlengen.

Geldigheid van het visum voor lang verblijf

Visums kunnen worden uitgegeven met één of meer items
Elke invoer kan 3, 6 of 12 maanden geldig zijn

Voorwaarden van het visum voor lang verblijf

Je moet niet in Australië werken. Vrijwilligerswerk is mogelijk toegestaan.
Je moet niet langer dan 3 maanden in Australië studeren.

Verleng het huidige visum

Als het huidige visum geen “geen verder verblijf” -voorwaarde heeft, kunt u dit visumtype gebruiken om een ​​verlenging van uw huidige visum aan te vragen. Tijdens het aanvraagproces kunt u binnen Australië blijven.

Medische vereisten

Als u meer dan 6 maanden aanvraagt, wordt u mogelijk gevraagd een thoraxfoto en / of medisch onderzoek te ondergaan. Als u ouder bent dan 75 jaar of uit een land komt dat volgens Australische immigratie een risiconiveau heeft, moet u aantonen dat u aan de medische vereisten van het visum kunt voldoen.

Het bewijs van de fondsen

Wanneer u een visum voor lang verblijf aanvraagt, moet u over voldoende middelen beschikken om uzelf tijdens het hele verblijf in Australië te onderhouden. Immigratie kan om dergelijk bewijs vragen, bijvoorbeeld bankafschriften.