Visum til Australia

Du er her:  Home > Langtidsvisum til Australia

Langtidsvisum til Australia

Langtidsvisum til Australia er underklasse 600 visum. Den er designet for

  • reisende som ikke er på ETA eller eVisitor-landlisten
  • reisende som ønsker å ta en tur til Australia i mer enn 3 måneder, for turisme, forretninger eller besøker familie eller venner
  • reisende som allerede er i Australia og ønsker å utvide deres visum

Forskjellen mellom ETA / eVisitor og lengre oppholdsvisum

Behandlingstid:

ETA / eVistor søknad er øyeblikkelig godkjenning, men lengre opphold visum kan ta opptil 20 dager for å bli behandlet, og vanligvis flere dokumenter / opplysninger blir forespurt av Immigration Office i Australia.

Støtteberettigede land:

Det er bare noen få støtteberettigede land for ETA / eVisitor, men det er et stort utvalg av landsborger som kan søke om langtidsvisum.

Plassering når du gjør programmet:

Søkere må være utenfor Australia mens de legger inn ETA / evisitor applikasjoner. Men lange opphold visum søknad kan gjøres mens du er inne i Australia med det formål å utvide gjeldende visum.

Gyldighet av det lange oppholdsvisumet

Visa kan utstedes med enkeltoppføring eller flere oppføringer
Hver oppføring kan være gyldig i 3, 6 eller 12 måneder

Vilkår for lengre opphold visum

Du må ikke jobbe i Australia. Frivillig arbeid kan være tillatt.
Du må ikke studere i mer enn 3 måneder i Australia.

Utvid gjeldende visum

Hvis det nåværende visumet ikke har “Ikke lenger opphold” -tilstand, kan du bruke denne visumtypen til å søke om forlengelse av ditt nåværende visum, i løpet av søknadsprosessen kan du være inne i Australia.

Medisinske krav

Hvis du søker mer enn 6 måneder, kan du bli bedt om å gjennomgå røntgen og / eller medisinsk undersøkelse. Hvis du er over 75 år gammel eller kommer fra et land som Australian Immigration anser å ha et risikonivå, må du dokumentere at du kan møte visumets medisinske krav.

Bevis på midler

Ved søknad om lengre oppholdsvisum må du ha tilstrekkelig midler til å støtte deg selv under hele oppholdet i Australia. Innvandring kan be om et slikt bevis, for eksempel kontoutskrift.