Visum til Australien

Du er her:  Home > Langtidsvisum visum til Australien

Langtidsvisum visum til Australien

Langtidsvisum til Australien er underklasse 600 visum. Det er designet til

  • rejsende, der ikke er på ETA eller eVisitor-berettigede landeliste
  • rejsende, der ønsker at tage en tur til Australien i mere end 3 måneder til turisme, forretning eller besøge familie eller venner
  • rejsende, der allerede er inde i Australien og ønsker at udvide deres visa

Forskel mellem ETA / eVisitor og langtidsvisum

Behandlingstid:

ETA / eVistor ansøgning er øjeblikkelig godkendelse, men langt ophold visum kan tage op til 20 dage at blive behandlet og normalt flere dokumenter / oplysninger er anmodet af Immigration Office i Australien.

Støtteberettigede lande:

Der er kun nogle få støtteberettigede lande til ETA / eVisitor, men der er et stort udvalg af lande, der borger kan ansøge om længerevarende visum.

Placering, når du laver programmet:

Ansøgere skal være uden for Australien, mens de indsender ETA / evisitor ansøgninger. Men langvarig visumansøgning kan foretages mens du er inde i Australien med det formål at udvide det nuværende visum.

Gyldighedsperioden for det lange opholdsvisum

Visa kan udstedes med enkelt indtastning eller flere poster
Hver post kan være gyldig i 3, 6 eller 12 måneder

Betingelser for visum til længerevarende ophold

Du må ikke arbejde i Australien. Frivilligt arbejde kan tillades.
Du må ikke studere i mere end 3 måneder i Australien.

Udvid det nuværende visum

Hvis det nuværende visum ikke har “Ingen yderligere ophold” betingelse, kan du bruge denne visumtype til at ansøge om udvidelse af dit nuværende visum, under ansøgningsprocessen kan du blive inde i Australien.

Medicinske krav

Hvis du ansøger om mere end 6 måneder, kan du blive bedt om at gennemgå en røntgenstråle og / eller lægeundersøgelse. Hvis du er over 75 år gammel eller kommer fra et land, som australsk indvandring anser for at have en risiko, skal du dokumentere, at du kan opfylde visumets medicinske krav.

Bevis for midler

Ved ansøgning om længerevarende visum skal du have tilstrækkelige midler til at støtte dig selv under hele opholdet i Australien. Indvandring kan bede om et sådant bevis, for eksempel kontoudskrift.