Visum til Australien

Du er her:  Home > Forretningsvisum

Forretningsvisum

En virksomhed visum er nødvendig for alle, der kommer til Australien for erhvervslivet. Visummet hedder eVisitor, og det er den samme type visum for både turister og forretningsrejser. Når du ansøger, skal du dog angive, om det er et turistvisum eller et visum for erhvervslivet, du leder efter, og begrebet virksomhedsvisum omfatter følgende:

  • Forretningsmøder, møde forretningskontakter
  • Forhandle kontrakter
  • Konferencer, seminarer

Kombiner ferie og forretning

Det er helt tilladt at kombinere ferie og forretning. Med et forretningsvisum kan du også ferie i Australien på din forretningsrejse.

Betingelser for ansøgningen

Du skal være uden for Australien for at ansøge om visum.
Du skal være fri for tuberkulose, når du kommer ind i Australien.
Du må ikke være blevet dømt til fængsel (serveret eller ej) i alt mere end 12 måneder.
Du må ikke studere mere end tre måneder.
Du må muligvis ikke arbejde (ansætte).

Visumets gyldighed

Visaummet er gyldigt i 12 måneder, og hver gang du kan bo i Australien i maksimalt 3 måneder ad gangen. Du skal rejse ind i landet, hvor mange gange du vil have i løbet af gyldighedsperioden. Selvom visummet er gyldigt i så lang tid, er det kun beregnet til kortere midlertidige ophold i landet.
Hvis formålet med din rejse faktisk er at arbejde i Australien, kan du ikke ansøge om et eVisitor-visum. Så er der andre typer visa, der passer bedre.

Hvor lang tid vil det tage

Langt størstedelen modtager svar inden for en halv time, men nogle gange kan det være nødvendigt at give yderligere oplysninger for at kunne behandle din ansøgning, og så tager det betydeligt længere tid. Behandlingstiderne er i sådanne tilfælde mindst to uger, men nogle gange længere.

Udvid visummet

Det er ikke muligt at udvide et eVisitor-visum. Det er tilladt at ansøge om et nyt visum, så snart den gamle er udløbet, men du skal være uden for Australien, mens du ansøger. Der kan også være muligheder for at ansøge om en anden type visum uden at forlade Australien. Kontakt migrationsmyndighederne i Australien inden dit visum udløber, for yderligere oplysninger.