Visum voor Australië

U bent hier:  Home > Zakenvisum naar Australië

Zakenvisum naar Australië

Een zakenvisum is nodig voor iedereen die voor zaken naar Australië gaat. Het visum wordt eVisitor genoemd, en het is hetzelfde type visum voor zowel toeristen als zakenreizen. Wanneer u echter solliciteert, moet u aangeven of het een toeristenvisum of een zakenvisum is waarnaar u op zoek bent, en het concept van zakenvisa omvat het volgende:

  • Zakelijke bijeenkomsten, zakelijke contacten ontmoeten
  • Onderhandel over contracten
  • Conferenties, seminars

Combineer vakanties en zaken

Het is volledig toegestaan ​​om vakantie en zaken te combineren. Met een zakenvisum kunt u tijdens uw zakenreis vakantie houden in Australië.

Voorwaarden voor de toepassing

  • U moet buiten Australië zijn om een ​​visum aan te vragen.
  • Je moet vrij zijn van tuberculose wanneer je Australië binnenkomt.
  • Je mag niet voor een totaal van meer dan 12 maanden tot gevangenisstraf zijn veroordeeld (al dan niet gediend).
  • Je moet niet langer dan drie maanden studeren.
  • Je mag niet werken (neem werk).

De geldigheid van het visum

Het visum is 12 maanden geldig en je kunt elke keer maximaal 3 maanden in Australië verblijven. Je moet het land in reizen hoe vaak je wilt tijdens de geldigheidsperiode. Hoewel het visum al zo lang geldig is, is het alleen bedoeld voor kortere tijdelijke verblijven in het land.
Als het doel van uw reis daadwerkelijk in Australië is, kunt u geen eVisitor-visum aanvragen. Dan zijn er andere soorten visa die beter passen.

Hoelang zal het duren

De overgrote meerderheid ontvangt antwoorden binnen een half uur, maar soms kan het nodig zijn aanvullende informatie te verstrekken om uw aanvraag te kunnen verwerken, en dan duurt het aanzienlijk langer. De verwerkingstijden zijn in dergelijke gevallen minstens twee weken maar soms langer.

Verleng het visum

Het is niet mogelijk om een ​​eVisitor-visum uit te breiden. Het is toegestaan ​​om een ​​nieuw visum aan te vragen zodra de oude is verlopen, maar je moet tijdens je sollicitatie buiten Australië zijn. Er kunnen ook kansen zijn om een ​​ander type visum aan te vragen zonder Australië te verlaten. Neem contact op met de migratieautoriteiten in Australië ruim voordat uw visum vervalt, voor meer informatie.