Viisumi Australiaan

Olet täällä:  Home > Business-viisumi Australiaan

Business-viisumi Australiaan

Liike-viisumi tarvitaan kaikille, jotka menevät Australiaan liiketoimintaa varten. Viisumia kutsutaan eVisitoriksi, ja se on samanlainen viisumi sekä matkailijoille että liikematkoille. Hakemuksen yhteydessä sinun on kuitenkin määritettävä, onko kyseessä turistimatko tai etsimäsi viisumi, ja liike-viisumin käsite sisältää seuraavat:

  • Liiketapaamiset, liikekontaktien kokoaminen
  • Neuvotella sopimuksista
  • Konferenssit, seminaarit

Yhdistä lomia ja liiketoimintaa

Loman ja liiketoiminnan yhdistäminen on täysin sallittua. Business viisumin avulla voit myös lomailla Australiassa liikematkalla.’

Sovelluksen ehdot

  • Sinun on oltava Australian ulkopuolella, jotta voit hakea viisumia.
  • Sinun täytyy olla vapaa tuberkuloosista, kun tulette Australiaan.
  • Sinua ei saa tuomita vankeusrangaistukseen (palvelettuna tai ei) yhteensä yli 12 kuukautta.
  • Et saa opiskella yli kolme kuukautta.
  • Et ehkä toimi (ota työtä).

Viisumin voimassaolo

Viisumi on voimassa 12 kuukautta ja joka kerta, kun voit oleskella Australiassa enintään 3 kuukautta kerrallaan. Sinun täytyy matkustaa maahan kuinka monta kertaa haluatte voimassaoloaikana. Vaikka viisumi on voimassa niin kauan, se on tarkoitettu vain lyhyempiin väliaikaisiin oleskeluihin maassa.
Jos matkasi tarkoitus on todella työskennellä Australiassa, et voi hakea eVisitor-viisumia. Sitten on muita viisumeja, jotka sopivat paremmin.

Kauanko se kestää

Suuri enemmistö saa vastauksia puolen tunnin kuluessa, mutta joskus saattaa olla tarpeen antaa lisätietoja, jotta voit käsitellä hakemuksesi, ja sitten se kestää huomattavasti kauemmin. Käsittelyajat ovat tällöin vähintään kaksi viikkoa, mutta joskus pidempiä.

Laajenna viisumi

EVisitor-viisumia ei voida laajentaa. Uutta viisumia voidaan hakea heti, kun vanha on vanhentunut, mutta sinun on oltava Australian ulkopuolella, kun haet hakemusta. Voi olla myös mahdollisuuksia hakea toisentyyppistä viisumia poistumatta Australiasta. Ota yhteyttä Australian maahanmuuttoviranomaisiin jo ennen viisumin voimassaolon päättymistä.