Viisumi Australiaan

Olet täällä:  Home > Matkailuviisumi Australiaan

Matkailuviisumi Australiaan

Tämän verkkopalvelun kautta haettua viisumia kutsutaan eVisitoriksi, ja se on viisumi, jota haet vain verkossa ilman, että sinun tarvitsee täyttää paperilomaketta tai lähettää passiasi mihinkään suurlähetystöön.

EVisitoria voidaan käyttää sekä matkailu- että liikematkoille, mutta hakemuksen yhteydessä on määriteltävä matkan tarkoitus.

Jotta voit valita matkailun, sinun täytyy matkustaa Australiaan tekemällä jokin seuraavista:

  • Loma
  • Vierailu ystävien tai perheen kanssa

Sovelluksen ehdot

Sinun on oltava Australian ulkopuolella, jotta voit hakea viisumia.
Sinun täytyy olla vapaa tuberkuloosista, kun tulette Australiaan.
Sinua ei saa tuomita vankeusrangaistukseen (palvelettuna tai ei) yhteensä yli 12 kuukautta.
Et saa opiskella yli kolme kuukautta.
Et ehkä toimi (ota työtä).

Viisumin voimassaolo

Viisumi on voimassa 12 kuukautta ja joka kerta, kun voit oleskella Australiassa enintään 3 kuukautta kerrallaan. Sinun täytyy matkustaa maahan kuinka monta kertaa haluatte voimassaoloaikana. Vaikka viisumi on voimassa niin kauan, se on tarkoitettu vain lyhyempiin väliaikaisiin oleskeluihin maassa.

Anna oikeat tiedot

On erittäin tärkeää syöttää oikeat tiedot hakemuksen tekemisessä. Tietoja ei tarkisteta, joten oikean tiedon syöttäminen on täysin hakijan tehtävä. Jos vahingossa kirjoitat esimerkiksi väärän passin numeron, viisumi myönnetään kuitenkin antamasi passin numerolla. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole voimassa olevaa viisumia, eikä sitä saa päästää lentokoneeseen Australiaan.

Kauanko se kestää

Kuinka kauan kestää ennen vastauksen saamista voi vaihdella paljon. Suuri enemmistö saa vastauksia puolen tunnin kuluessa hakemuksen maksamisesta, mutta joskus se voi kestää huomattavasti kauemmin. Lisäasiakirjoja voidaan joutua toimittamaan ja näissä tapauksissa käsittelyaika on vähintään kaksi viikkoa ja usein pidempi. Ole ajoissa!

Esimerkkejä täydentävistä asiakirjoista voivat olla: kopio passista, pankkitili / tulotodistus, työsertifikaatti ja henkilökohtainen tili maan suunnitelmista.

Älä koskaan lähetä mitään ylimääräisiä asiakirjoja kysyttämättä. Älä unohda tarkistaa sähköpostisi säännöllisesti, jotta et menetä pyyntöjäsi.

Laajenna viisumi

EVisitor-viisumia ei voida pidentää. Kun viisumi umpeutuu, voit hakea uutta viisumia, mutta sinun on oltava Australian ulkopuolella koko hakuprosessin aikana.

Jos haluat jatkaa viisumia Australiaan poistumatta maasta, sinun on otettava yhteyttä maan maahanmuuttoviranomaisiin jo ennen viisumin voimassaolon päättymistä. Viisumia ei ole mahdollista pidentää, mutta on kuitenkin mahdollista hakea muuta viisumityyppiä ja siten jäädä toiseen aikaan.