Viisumi Australiaan

Olet täällä:  Home > Opiskelijaviisa Australiaan

Opiskelijaviisa Australiaan

Mitä vaatimuksia on saada opiskelijaviisumi Australiaan?

Jotta opiskelijaviisumi voitaisiin ottaa huomioon Australiassa, sinun on hyväksyttävä yliopisto tai koulu, ja sinun on myös täytettävä useita vaatimuksia. Sinun täytyy olla aito opiskelija, jolla on riittävä tausta ja kielitaito. Sinun on oltava todellinen väliaikainen tulokas, ja sinun täytyy olla hyvä luonne ja terveys.

Mikä on todellinen opiskelija?

Tämän kriteerin täyttämiseksi sinun on osoitettava, että sinulla on kelvollinen kiinnostus tehdä tutkimuksia, sinun on oltava riittävästi kielitaitoa koulutuksen hallitsemiseksi, ja sinun täytyy olla oikeanlainen koulutuksellinen tausta tutkimuksiin, joihin aiot osallistua.

Sinun on myös saatava taloutesi järjestykseen. Lisäksi sinulla on oltava aikomus noudattaa viisumijärjestelmää.

Mikä on todellinen väliaikainen tulokas?

Aito väliaikainen tulokas on henkilö, joka aikoo päästä Australiaan väliaikaisesti opiskelua varten (tai olla opiskelijan huoltaja) ja palata sitten kotimaahansa.

Arvioinnissa on otettava huomioon useita tekijöitä:

  • Maa, jossa asut. Onko jotain, joka estää sinua menemästä takaisin?
  • Tulevatko Australian tutkimukset hyödyllisiksi sinulle tulevaisuudessa?
  • Sinun maahanmuuton historia.
  • Muut kiinnostavat asiat

Jos on epäilyksiä, saatat joutua tekemään henkilökohtaisen haastattelun lähimmässä Australian suurlähetystössä. Useimmissa sovelluksissa on kuitenkin täytettävä vain hakemuslomake verkossa.

Mikä on hyvä hahmo?

Periaatteessa sinun ei pitäisi olla rikollinen, eikä sinun olisi pitänyt viettää pidempää aikaa vankilassa. Jos olet ollut vankilassa, viisumi voidaan evätä siitä syystä. Joissakin tapauksissa sinun on toimitettava rikostodistus tai poliisitodistus.

Mitkä ovat terveysvaatimukset?

Sinun täytyy olla terve. Sinun on ehkä tehtävä lääkärintarkastus ja / tai röntgenkuvaus sen todistamiseksi. Jos tämä on vaatimus sinulle, sinun on käytettävä lääkäriä, jonka Australian maahanmuutto on nimittänyt.

Opiskelijaviisa ei sisällä sairaanhoitoa. Jokaisen opiskelijan, lukuun ottamatta Norjasta ja Belgiasta, on ostettava sairausvakuutus nimeltä Overseas Student Health Cover (OSHC). Voit ostaa tämän yliopistostasi tai muilta yrityksiltä, ​​jotka sitä myyvät. Ruotsin opiskelija tarvitsee vain tehdä, jos he eivät ole jo ostaneet vakuutusta CSN Internationalilta tai Kammarkollegietiltä.

Onko ikäraja?

Ei, ei ole. Opiskelijaviisumilla ei ole ikärajaa niin kauan kuin yliopisto tai koulu hyväksyy sen. Se eroaa esimerkiksi työpäivien viisumista, joka on rajoitettu 18–31-vuotiaille hakijoille.
Voiko perheeni seurata, jos minulla on opiskelijaviisumi?

Kyllä, he voivat seurata sinua Australiaan.

Jos olet alle 18-vuotias, sinulla on oltava huoltaja. Vanhempasi tai sukulaisesi voivat hakea opiskelijavartion viisumia ja seurata sinua Australian matkalle. Heidän viisuminsa saavat saman pätevyyden kuin opiskelijaviisumi.

Voinko työskennellä opiskelijaviisumilla?

Kyllä, opiskelijaviisumi mahdollistaa rajoitetun työn, enintään 40 tuntia 2 viikon aikana. Loma-aikoina voit työskennellä kokopäiväisesti.

Osa-aikatyö voi olla hyvä tapa maksaa majoitus ja antaa sinulle ylimääräistä rahaa. Ennen kuin voit aloittaa työskentelyn, tarvitset verotiedoston numeron ja pankkitilin Australian pankissa.

Muista, että et saa työskennellä ollenkaan ennen kuin aloitat kurssin, jos saavut aikaisin.

Oikeus työhön koskee myös mukana olevia perheenjäseniä (puolisot ja lapset). Perheenjäsenet eivät kuitenkaan saa ylittää 20 tuntia viikossa myös loma-aikoina.

Voinko opiskella osa-aikatyötä ja osa-aikatyötä?

Ei, sinun pitäisi osallistua kokopäiväiseen opiskeluun opiskelijaviisumiksi. Jos haluat opiskella vähemmän kuin kokopäiväisesti, sinun pitäisi etsiä muita viisumivaihtoehtoja. Työelämää koskeva viisumi voi olla parempi ratkaisu näissä tapauksissa.

Millainen tietysti voin osallistua?

Tietenkin tietenkin niin kauan kuin se on hyväksytty Australian hallitus ulkomaille opiskelijoille.

Minulla ei ole hyväksymiskirjettä (CoE), voinko silti hakea?

Ei, sinun on saatava AK ennen kuin voit lähettää hakemuksen. Viisumihakemus on yksi viimeisimmistä vaiheista Australiassa opiskeluun. Ensinnäkin sinun täytyy hakea ja hyväksyä Australian yliopisto tai koulu. Sinun on myös vahvistettava kirjallisesti ja maksettava opintomaksu. Vasta kun olet saanut ilmoituksen ilmoittautumisesta yliopistosta, voit hakea viisumia.

Olen jo Australiassa toisella viisumilla, voinko silti soveltaa opiskelijaviisumia?

Kyllä, voit hakea opiskelijaviisumia Australiaan Australian sisällä useimmissa tapauksissa. Jos viisumisi on “Ei enää oleskelua” -tilassa, et voi käyttää sitä Australian sisällä. Jos näin on, sinun on poistuttava maasta ennen kuin voit hakea sitä.

Minulla oli jo työelämää koskeva viisumi; voinko silti saada opiskelijaviisumin?

Kyllä, tämä ei vaikuta lainkaan päätökseen. On myös mahdollista saada uusi opiskelijaviisumi, jos sinulla on jo aiemmin, niin kauan kuin saat uuden yliopiston tai yliopiston.

Mikä on käsittelyaika?

Yleensä 1-3 viikkoa normaaleissa olosuhteissa. Käsittelyaika voi olla myös pidempi, jos sinun on täytettävä hakemuksesi useammilla asiakirjoilla. Varmista, että haet hyvissä ajoin etukäteen suunniteltua matkapäivääsi.