Viisa Austraaliasse

Te olete siin:  Home > Äriviisa Austraaliasse

Äriviisa Austraaliasse

Ärireis on vaja igaühele, kes läheb Austraaliasse äri eesmärgil. Viisat nimetatakse eVisitoriks ja see on sama tüüpi viisa nii turistide kui ka ärireiside jaoks. Taotlemisel peate siiski täpsustama, kas tegemist on turistiviisaga või äriviisaga, mida te otsite, ning äriviisa mõiste sisaldab järgmist:

  • Ärikohtumised, ärikontaktide kohtumine
  • Läbirääkimised lepingute üle
  • Konverentsid, seminarid

Ühendage puhkus ja äri

Puhkuse ja äri ühendamine on täielikult lubatud. Äriviisaga saate puhkuseks ka Austraalias oma ärireisil.

Taotluse tingimused

Viisa taotlemiseks peate olema väljaspool Austraalia.
Austraaliasse sisenemisel peate olema tuberkuloosivaba.
Te ei tohi olla karistatud vangistusega (kätte või mitte) kokku rohkem kui 12 kuud.
Te ei tohi õppida rohkem kui kolm kuud.
Te ei pruugi töötada (võtta tööd).

Viisa kehtivus

Viisa kehtib 12 kuud ja iga kord, kui saate Austraalias viibida maksimaalselt 3 kuud korraga. Sa pead reisima riigis, mitu korda soovite kehtivusaja jooksul. Kuigi viisa kehtib nii kaua, on see mõeldud ainult lühematele ajutistele peatumistele riigis.
Kui teie reisi eesmärk on tegelikult Austraalias töötada, ei saa te taotleda eVisitori viisat. Siis on ka teisi viisasid, mis sobivad paremini.

Kui kaua see aega võtab

Valdav enamus saab vastuseid poole tunni jooksul, kuid mõnikord võib osutuda vajalikuks anda täiendavat teavet, et saaksite teie taotlust töödelda, ja siis võtab see palju kauem aega. Sellistel juhtudel on töötlemisajad vähemalt kaks nädalat, kuid mõnikord pikemad.

Viisa pikendamine

EVisitori viisat ei ole võimalik pikendada. Uue viisa taotlemine on lubatud niipea, kui vana vanus on lõppenud, kuid te peate taotlemisel viibima väljaspool Austraalia. Võib olla ka võimalusi taotleda teist tüüpi viisat ilma Austraaliast lahkumata. Lisateabe saamiseks võtke Austraalia rändeasutustega ühendust enne viisa kehtivusaja lõppu.