Viisa Austraaliasse

Te olete siin:  Home > Working Holiday viisa Austraaliasse

Working Holiday viisa Austraaliasse

Working Holiday viisa on inimestele vanuses 18 – 30 (kaasa arvatud) aastat, kes soovivad reisida Austraaliasse ning ühendada puhkuse töö ja/või õpingutega. Working Holiday viisaga saate Austraalias veeta kuni ühe aasta ning töötamine on lubatud.

Te võite töötada nii palju kui soovite, kuid Te ei või töötada sama tööandja juures rohkem kui kuus kuud. Te võite õppida kõige rohkem 4 kuud. Te võite kasutada kogu viisa kehtivusaega puhkamiseks ning ei pea töötama ega õppima üldse, kui ei taha.

Working Holiday viisat on võimalik saada kaks korda. Teist viisat on võimalik taotleda, kui olete Austraalias nii, et taotlemiseks pole vaja riigist lahkuda. Selleks, et Teil oleks õigust teist viisat taotleda, peate täitma mõningad tingimused: Te peate olema töötanud vähemalt 3 kuud ning see peab olema olnud õige töö. Samuti on oluline see, kus Te olete Austraalias töötanud. Kui Te olete huvitatud teise Working Holiday viisa taotlemisest, siis tasub Teil selle peale mõelda enne esimesele töökohale kandideerimist.

Tervishoiunõuded

Te peate olema hea tervise juures, et tagada edukas viisa taotlemine. Võimalik, et peate läbima põhjaliku arstliku läbivaatuse, kaasa arvatud kopsude läbivaatuse, tegema kopsuröntgeni ja HIV-testi.

Finantsvahendite nõuded

Kui lähete Austraaliasse, siis peab Teil esialgu olema piisavalt raha enda ülalpidamiseks. 5000 Austraalia dollarit peetakse piisavaks. Võimalik, et peate selle summa olemasolu tõendama kontoväljavõtte või muu sellisega.

Kindlustus

Austraalias viibimise jooksul peab Teil olema meditsiiniline kindlustus. Mõningate riikide kodanikel (kaasa arvatud Ühendkuningriik) on piiratud kindlustus Austraalia tervishoiuprogrammi raames; teistel taotlejatel peab olema oma kindlustus. Lisainformatsiooni Austraalia tervishoiuprogrammi kohta lugege kodulehelt : http://www.medicareaustralia.gov.au/