Viisa Austraaliasse

Te olete siin:  Home > Pikaajaline viisa Austraaliasse

Pikaajaline viisa Austraaliasse

Pikaajaline viisa Austraaliasse on alamklassi 600 viisa. See on mõeldud

  • reisijad, kes ei kuulu ETA või eVisitori abikõlblike riikide nimekirja
  • reisijad, kes soovivad reisida Austraaliasse kauem kui 3 kuud, turismi, äri või pere või sõprade külastamiseks
  • reisijad, kes on juba Austraalias ja soovivad oma viisasid laiendada

Erinevus ETA / eVisitori ja pikaajalise viisa vahel

  • Töötlusaeg:

ETA / eVistori rakendus on vahetu heakskiit, kuid pikaajaline viisa võib töödelda kuni 20 päeva ja tavaliselt on immigratsiooniametil Austraalias rohkem dokumente / teavet.

  • Abikõlblikud riigid:

ETA / eVisitoril on vaid mõned abikõlblikud riigid, kuid on olemas suur valik riikide kodanikke, kes saavad taotleda pikaajalist viisat.

  • Asukoht taotluse esitamisel:

ETA / evisitor taotluste esitamisel peavad taotlejad olema väljaspool Austraalia. Siiski võib pikaajalise viisa taotluse esitada Austraalias, et pikendada kehtivat viisat.

Pikaajalise viisa kehtivus

Viisa saab välja anda ühekordse või mitme sissekande teel
Iga kirje võib kehtida 3, 6 või 12 kuud

Pikaajalise viisa tingimused

Te ei tohi Austraalias töötada. Vabatahtlik töö võib olla lubatud.
Te ei tohi Austraalias rohkem kui 3 kuud õppida.

Kehtiva viisa pikendamine

Kui praegusel viisa tingimusel ei ole „edasist viibimist”, saate seda viisatüüpi taotleda oma praeguse viisa pikendamiseks, taotluse esitamise ajal võite jääda Austraaliasse.

Meditsiinilised nõuded

Kui te taotlete rohkem kui 6 kuud, võidakse teil paluda rindkere röntgen ja / või arstlik läbivaatus. Kui olete üle 75-aastane või saabub riigist, kus Austraalia immigratsioon peab riskitaset, peate esitama tõendid, et saate täita viisanõudeid.

Raha tõendamine

Pikaajalise viisa taotlemisel peab teil olema piisavalt vahendeid, et toetada kogu Austraalia viibimise ajal ennast. Immigratsioon võib nõuda sellist tõendit, näiteks pangakonto väljavõtet.