eVisitor Visum aanvragen voor Australië (Belgische burgers)

KERN ASPECTEN

KERN ASPECTEN

De goedkoopste en snelste visum te verkrijgen.

VISADUUR

VISADUUR

12 maanden in totaal, tot 90 dagen per bezoek.

GOEDKEURINGSTIJD

GOEDKEURINGSTIJD

95% van de visa worden toegekend binnen 24 uur.

Als u een Belgische staatsburger bent die van plan bent om naar Australië te reizen voor een bepaalde tijd en u heeft geen plannen om te werken in het land, met een eVisitor visum is het beste manier om het land binnen te komen.

U kunt een eVisitor visum aanvragen onafhankelijk van uw reisplan (vakantie of zakenreis) wen u kunt het visum snel verkrijgen en voor een lage kostprijs.

Uw eVisitor visum zal dan een geldigheidsduur hebben van 12 maanden. Hiermee kunt u vrij naar Australië reizen en verblijven voor maximaal 90 dagen bij elk bezoek. eVisitor is een visum voor meerdere binnenkomsten geldig voor één jaar vanaf de datum van uitgifte.

Het aanvragen van een eVisitor electronisch visum voor Australië is vrij eenvoudig en het verkrijgen hiervan is zeer snel u krijgt het visum waarschijnlijk in één dag of minder.

eVisitor visum aanvragen Blijft doorscrollen voor meer info

eVisitor: het meest gevraagde Australische visum voor Belgen

Het e-visum Australië wordt soms aangeduid als elektronische reisvergunning voor
Belgen voor Australië. Reden waarom dit specifieke soort visum vaak gebruikt wordt als
synoniem voor visum Australië is dat het zeker de meest voorkomende visumsoort is onder Belgische  reizigers die Australië bezoeken.

Zoals hierboven uitgelegd is een evisitor visum Australië Visa een elektronisch document dat gekoppeld wordt aan uw Belgische paspoort om toegang te krijgen tot Australië voor toeristische of zakelijke doeleinden.
Het elektronisch visum voor Australië voor Belgen omvat een breed scala aan reisdoeleinden en beperkt alleen het werken in Australië voor Belgen.

Voor Belgen geldt dat de voorwaarden voor het visum Australië zich in wezen beperken tot het hebben van een geldig Belgisch paspoort en het voldoen aan een aantal beperkingen voor het visum Australië en u kunt het evisitor visum online aanvragen en verkrijgen.

Het voordeel van deze online applicatie is dat u het paspoort niet hoeft te scannen, niet naar de ambassade hoeft te sturen, niet in de rij hoeft te staan bij een consulaat…
Thuis ontvangt u geen visumlabels en u hoeft niets in uw paspoort te plakken.
Zodra uw aanvraage-visum voor Australiëis goedgekeurd ontvangt u een e-mail. U bent niet verplicht om deze e-mail mee te nemen naar Australië, maar we raden u aan deze af te drukken en mee te nemen naar de luchthaven.

Uw visum wordt digitaal opgeslagen in de Australische Immigratiedatabase,
elektronisch gekoppeld aan uw paspoortnummer, en wanneer u via de luchthaven naar Australië
reist, kan het personeel van de luchtvaartmaatschappij, de luchthaven en de immigratiedienst
toegang krijgen tot uw Australische reisvergunning via uw persoonlijke Belgische
paspoortnummer. Reden waarom het eVisitorsvisum voor Australië het meest aangevraagde soort Australië visum voor Belgen is geworden.eVisitor-regels, details en veelgestelde vragen

Weet u niet of de eVisitor-visa aan uw behoefte voldoet? Lees hier verder voor meer informatie
over dit visum van de Australische overheid:Australië’s e Visitor pass: Wat het is en hoe het werkt

“EVisitor’ is een Australische reisvergunning die Belgische en andere Europese burgers, toestaat om Australië binnen te komen voor vakantie, vrienden- en/of familiebezoek, beperkt vrijwilligerswerk te verrichten, zakelijke conferenties bij te wonen of voor toeristisch doel.

Dit visum, ook bekend als een visum 651voorAustralië (of het “visum e651” – gebaseerd op de subklasse van de reisvergunningen waartoe dit e-visum behoort) is een “elektronisch document” dat het paspoort van de persoon volgt en verplicht is om door de douane te gaan op elke luchthaven om Australië binnen te gaan als een niet-burger.

Met een eVisitor visum voor Australiëmogen bezoekers maximaal 90 dagen in Australië verblijven.
Echter met evisitor Australië subclass651 reisvergunningen kunt u Australië meerdere keren bezoeken binnen een jaar- maar altijd voor een periode van maximaal 90 dagen.
De meervoudige inreisoptie (kenmerkend voor visa Australië) betekent dat houders van een Belgisch visum voor Australië, Australië meerdere keren kunnen verlaten en opnieuw ​binnenkomen, ook in buurlanden of België daartussen, zolang de evisitor nog geldig is.

BELANGRIJKE VOORWAARDE VOOR HET E-VISUM AUSTRALIË: de Australische evisitor subclass 651 is niet geldig voor werkactiviteiten die u vanplan bent te ondernemen tijdens uw verblijf in Australië.

BELANGRIJKE VOORWAARDE VOOR HET VISUM AUSTRALIË: bent u een Belg en u denkt in aanmerking te komen voor het visum 651, dan raden wij u aan om de Australië eVisitor 651 als eerste keuze aan te vragen, zonder dat u probeert toegang te krijgen tot Australië met een extra bezoekersvergunning.
Het aanvragen van de Australische evisitor 651 optie samen met een andere tijdelijke visum optie kan resulteren in een weigering van evisitor visa, of kan de verwerkingstijd van uw evisitor subclass 651 vertragen.

(Aanvullende eVisitorsvereisten en -details van de Australische regering worden in detail besproken in de onderstaande paragrafen)Evisum voorAustralië: de toegestane landen

Dankzij een speciale overeenkomst met de Australische regering, is de Australië evisitor subclass 651 reisvergunning alleen beschikbaar voor bepaalde landen.
In het bijzonder is 651-visum beschikbaar voor burgers van meerdere landen, waaronder België.
Naast België zijn dit de landen die ook in aanmerking komen voor een eVisitorsvisum:

Bent u geen burger uit België of één van de bovengenoemde landen die in aanmerking komen voor de Australische 651, dan is er een andere optie dan het Australische e-visum voor immigratie, zoals een ETA (Electronic Travel Authority) visa – nog steeds een e-visum, maar anders dan een e-visum voor eVisitors.Het aanvragen van een toeristenvisum Australiëvoor klasse 651 als toerist

Het eVisitor toeristenvisumvoor Australië (volledige officiële naam “Australia e visitor class tv evisitor
subclass 651 visa”) staat Belgische toeristen toe om het land binnen te komen voor familie- en/of
vriendenbezoek of tijdelijk in Australië te verblijven voor toerisme
.

Het evisitor reisvisum voor Australië is een “meervoudig inreisvisum”, ook beschikbaar voor toeristen die binnen 12 maanden, Australië meerdere keren willen binnenkomen en verlaten – nog steeds met de subclass 651 toeristenvergunning.

Weet dat, hoewel een toeristenvisum Australië technisch geldig is voor maximaal 12 maanden, het niet mag worden gebruikt om voor een langere periode in het land te verblijven.
U kunt voor een korte periode tot drie maanden studeren met het Australië toeristenvisum 651,
maar u kunt niet langer dan 90 dagen in een klas blijven.

Bent u van plan om langer dan 3 maanden in Australië te verblijven, dan raden wij u aan om een working holiday visum te overwegen. Meer informatie over alternatieve oplossingen kunt u vinden op onze pagina gewijd aan Australische toeristenvisa.De Australische Evisitor als Business Visa

Met een eVisitor Australië vergunning kunt u naar Australië reizen voor zakelijke doeleinden.
Echter, met een businessvisum voor Australië kan de houder niet deelnemen aan werkactiviteiten of een inkomen verdienen.

Met een eVisitor Business Visa kunt u deelnemen aan een zakelijke conferentie, een seminarie of zakelijke en commerciële bijeenkomsten.

Voor commercie, kunt u met eVisitor Australië Business Visum Subclass 651 in het land verblijven voor maximaal 90 dagen achter elkaar. Ook in dit geval is het visum 365 dagen geldig.

In onze speciale sectie kunt u meer informatie en alternatieven vinden over Australische Businessvisa (zakenvisa) ,maar indien u van plan bent om naar Australië te reizen, niet voor zaken maar (ook) voor werk, kan een ander soort elektronisch visum geschikt zijn voor u, het Working Holiday Visum.
In onze speciale sectie kunt u meer informatie en alternatieven vinden over Australische Businessvisa, maar indien u van plan bent om naar Australië te reizen, niet voor zaken maar (ook) voor werk, kan een ander soort elektronisch visum geschikt zijn voor u Working Holiday Visa.

In het geval u Australië wilt bezoeken voor zowel zaken als toerisme, zal een eVisitor visum u in staat stellen om zowel op zakenreis als op vakantie te gaan. Wilt u echter zaken doen, moet u de optie “Bedrijf” in het aanvraagformulier selecteren. Afgezien hiervan is de aanvraag precies hetzelfde als voor “Holiday” eVisitor visa.
Kortom, als u “Zaken/Business” als doel kiest, kunt u zowel zaken doen als vakantie vieren – terwijl u voor “Vakantie” alleen vakantie entoeristische activiteiten kunt doen.Voorwaarden en beperkingen van visum Australiëvoor bezoekers

Bij de aanvraag van evisitor visum voor Australië is het belangrijk om te weten dat er voor 651 visa verschillende visumvoorwaarden bestaan, waaraan u moet voldoen om legaal Australië binnen te komenen om problemen te verkomen tijdens uw verblijf.

Om een Australisch eVisitors-visum te verkrijgen, moet u in de eerste plaats burger zijn van één van de in aanmerking komende landen van eVisitor, zoals België.

U moet in het bezit zijn van een geldig paspoort, dat niet zal verlopen tussen de datum van de visumaanvraag en de datum waarop u van plan bent om voor het laatst uit Australië te vertrekken. Ook dient u er rekening mee te houden dat verschillende luchtvaartmaatschappijen eisen dat uw paspoort bij aankomst in Australië minimaal zes maanden nog geldig moet zijn om u aan boord te kunnen accepteren. Wij adviseren aan deze “extra” eis te voldoen om elk
probleem op het moment van vertrek te vermijden. Maakt u zich geen zorgen over visa-gerelateerde leeftijdsgrenzen, het evisitor visum Australië evisitor heeft geen leeftijdsgrens.

Naast deze basisvereisten zijn er twee belangrijke gezondheids- en karaktervereisten: wat de gezondheid betreft, u moet vrij zijn van tuberculose. Wat de karaktervereisten betreft mag u niet veroordeeld zijn voor een misdrijf dat heeft geleid tot een gevangenisstraf van 12 of meer maanden (zelfs als u uiteindelijk niet de hele straf hebt uitgezeten).

Het is ook mogelijk dat u niet voldoet aan de karaktervereisten voor eVisitorsvisa, bijv. als u in het verleden bent veroordeeld voor vreemdelingenbewaring, als u een bekend lid van een bende/criminele organisatie of affiliate bent, of als de Australische Immigratie een legitiem vermoeden heeft dat u betrokken bent geweest bij misdaden zoals mensensmokkel, mensenhandel, genocide, marteling of slavernij –  onafhankelijk van het feit of u al of niet bent veroordeeld. Gelukkig zijn dit natuurlijk zeer zeldzame gevallen.

Deze voorwaarden worden duidelijk uiteengezet op het moment dat u uw verzoek indient. Na het invullen en indienen van het online aanvraagformulier voor uw evisitor voor Australiëdient u aan de Australische overheid te verklaren dat u alle voorwaarden en beperkingen die van toepassing zijn op uw reistoestemming naar Australië hebt gelezen en ermee instemt ze te volgen.

Zodra uw visum is verleend, is de elektronische “eVisitor voor Australia”aan het Belgisch paspoort gekoppeld en kunnen douane en ambtenaren op de luchthaven bevestigen dat u het land mag binnenkomen.

U kunt de afgedrukte e-mail ter bevestiging van de 651 vrijgave van de vergunning meenemen, maar u moet vooral reizen met het paspoort waar de vergunning aan gekoppeld is en dat voldoet aan de voorwaarden. Uw elektronisch visum Australië wordt door de Australische regering in alle evisitor-gerelateerde documenten vermeld en gekoppeld aan uw paspoortgeldigheid.

Zodra u Australië bent binnengekomen met uw reisvisumvoor Australië, is de belangrijkste voorwaarde, opgelegd door de Australische immigratiedienst, dat u niet langer dan drie maanden tegelijk mag verblijven.

“Mag ik in Australië werken met een eVisitor visum?” is wat veel Belgische reizigers zich afvragen. Een eVisitor visum geeft u de mogelijkheid om bedrijfsfuncties bij te wonen, zoals bedrijfsvergaderingen, onderhandelingen, conferenties, enz. U mag echter niet werken (d.w.z. in Australië werken).

In sommige gevallen kan vrijwilligerswerk worden toegestaan. Het mag echter niet het belangrijkste doel van uw reis naar Australië zijn. Als u van plan bent om in Australië te werken, moet u bijvoorbeeld een Australië working holiday visum aanvragen (working holiday visum).

De bovenstaande regels worden strikt gehandhaafd door de Australische regering, dus onthoud altijd: zodra een Australisch eVisitors-visum op uw naam is afgegeven, kunt u geen betaald werk  doen terwijl u in Australië bent. Een werkverbod is een bijzonder belangrijke beperking om te onthouden.

Gezien het bovenstaande,is de belangrijkste eis het hebben van een Australische evisitor, gekoppeld aan het paspoort om het land binnen te komen en te verlaten zonder problemen.

Daarom, en gezien de relatie tussen eVisitor visa en de gekoppelde paspoorten, moet u er rekening mee houden dat als u,om welke reden dan ook,een nieuw paspoort krijgt voor uw reis, uw Australische evisitor moet updaten met nieuwe paspoortgegevens om de vergunning geldig te laten blijven. In principe moet u een nieuw eVisitors-visum aanvragen met behulp van het nieuwe paspoortnummer.

Als blijkt dat u voorwaarden of beperkingen van uw visum hebt geschonden, loopt u het risico het land te moeten verlaten en wordt u de toegang tot een ander soort visum geweigerd. Het is een ernstig misdrijf dat schuldig wordt bevonden aan het overtreden van eventuele reisbeperkingen die door de Australische regering zijn opgelegd.Wat als ik niet in aanmerking kom voor een eVisitors-visum?

Als u niet in aanmerking komt voor het aanvragen van een eVisitors-visum, zijn er nog een aantal andere mogelijkheden. Selecteer uw nationaliteit in het dropdown menu hierboven of op onze internationale homepage om te zien welke opties voor u beschikbaar zijn. Als u uw nationaliteit niet in de lijst vindt, neem dan contact op met onze klantenservice voor een lijst met mogelijkheden.

In sommige gevallen moet u een papieren aanvraag indienen bij de dichtstbijzijnde Australische ambassade, wij kunnen u ook helpen met dat proces.

eVisitor-visum voor kinderen en gezinnen

Ook kinderen zijn verplicht om een visum te verkrijgen voordat ze naar Australië reizen.

Vergeleken met volwassenen, zijn er voor evisitor Australië geen extra kindereisen voor de aanvraag.

U kunt de Australië evisitor, baby, kind of familielid aanvraag online invullen namens hen – op voorwaarde dat u al hun vereiste identificatie-informatie hebt. Weet dat kinderen die op het paspoort van hun ouders staan, ook een eigen visum nodig hebben: in dit geval moet het paspoort van hun ouders worden gebruikt bij het invullen van het visumformulier.

U kunt alle aanvragen van uw evisitor Australia familieleden van uw evisitor in één keer indienen: zij zullen allemaal aparte evisitor reis-identificatienummers ontvangen zodra de aanvragen zijn goedgekeurd.

Worden alle kandidaten tegelijkertijd goedgekeurd?“, vraagt u zich misschien af. Zelfs als u zich met meerdere mensen tegelijk aanmeldt, worden de aanvragen niet noodzakelijkerwijs tegelijkertijd goedgekeurd. Elke aanvraag wordt afzonderlijk behandeld, onafhankelijk van andere. Sommige aanvragers zullen hoogstwaarschijnlijk snel een visum krijgen, terwijl anderen misschien een paar dagen moeten wachten.Verschillen tussen E-visitor (Visa Subclass 651) en ETA (Visa Subclass 601)

Het visum van de Electronic Travel Authority, ook bekend als ETA (subklasse 601), is een alternatief voor het “offline” toeristenvisum voor Amerikaanse burgers: het is in wezen een Australische eVisitor voor Amerikaanse burgers.

Als u de keuze van het Australië visum 601 vs 651 aanvraag overweegt, hangt de aanvraag van de vergunnning, af van uw nationaliteit: zowel de Australië visum subclass 651 en 601 hebben dezelfde soorten toeristische en zakelijke activiteiten binnen Australië.

Sommigen zullen er per vergissing naar verwijzen, maar technisch gezien is er voor Belgen geen ETA 651 Australische optie om een aanvraag in te dienen: Belgische reizigers moeten niet kiezen voor de ETA-optie en in plaats daarvan een eVisitor aanvragen.

Als u niet zeker weet of eVisitor of ETA het juiste visum voor u is, kunt u ook onze pagina over de verschillen tussen de verschillende Australische e-visa-opties bezoeken.

Verschillen tussen E-visitor (Visa Subklasse 651) en Visitor Visum (Subklasse 600)

Het Lang verblijfvisum voor Australië (Visitor Visum Subclass 600) is een ander type visum dat ook online kan worden aangevraagd door reizigers die een reis naar Australië plannen voor toeristische of zakelijke doeleinden.

Visitor Visas of Subclass 600 zijn vooral ontworpen voor reizigers die niet op de ETA- of eVisitor-lijst staan. Hoewel er slechts enkele landen zijn die in aanmerking komen voor een ETA- en eVisitorvisum, zijn er wel een groot aantal landen waarvan de burgers een visum voor verblijf van langere duur kunnen aanvragen.

Andere gebruikers van Subclass 600 visa zijn reizigers die Australië willen binnenkomen en langer dan 3 maanden in het land willen blijven: in feite kan een toeristenvisum worden afgegeven in de vorm van een enkelvoudig of meervoudig inreisvisum, en elke binnenkomst kan tot 12 maanden duren.

Reizigers die al in Australië zijn met een eVisitor- of ETA-visum kunnen dit visum ook aanvragen terwijl ze in Australië zijn om hun verblijf te verlengen na het verlopen van de eVisitor of ETA-inreisvergunning.

Om deze redenen is Australische bezoekersvisum subclass 600 ook bekend als Long Stay Visa.

Er zijn echter twee aspecten die dit soort visa veel minder handig maken dan het eVisitorvisa voor Belgische reizigers die de hierbovengenoemde voordelen niet nodig hebben:

In de eerste plaats is de goedkeuring van de eVisitorsaanvragen bijna onmiddellijk, maar het kan tot 20 dagen duren voordat een visum voor een verblijf van langere duur in behandeling wordt genomen. Doorgaans hebben reizigers meer documenten/informatie nodig om hun visum te kunnen verkrijgen.

Een andere belangrijke reden om de voorkeur te geven aan eVisitorsvisa boven langlopende visa zijn de kosten. Een eVisitor visum kost u slechts 59,00, maar elk visum voor een lang verblijf kost u in totaal 275,00 – en als u zich in Australië bevindt wanneer u een aanvraag indient, wordt er een toeslag van 150 EUR per persoon in rekening gebracht.

Als u niet zeker weet of het Australische visum voor lang verblijf aan uw behoeften voldoet, kunt u meer informatie vinden op onze pagina gewijd aan bezoekersvisa’s (subklasse 600).

eVisitors-visum aanvraagprocedure

Het proces om het Australische evisitor 651 online aanvraagformulier in te vullen is efficiënt en eenvoudig.

Uw eVisitors-visum aanvragen

De eerste stap om het visum Australië online in te vullen is toegang tot het formulier via onze applicatieservice. Ons visum 651 online aanvraagformulier vraagt naar de basisgegevens van de aanvragers, waaronder hun paspoortnummer en land van herkomst.

Hoewel op een later tijdstip gevraagd kan worden om meer documenten te verstrekken, hoeft u bij uw aanvraag niets anders in te dienen dan de informatie waar specifiek om gevraagd wordt.

De visum aanvraagprocedure zal niet veel van uw tijd vragen voor het invullen. U moet er wel goed op letten dat alle informatie die u verstrekt accuraat is, en extra voorzichtig zijn bij het invullen van de verplichte velden. Het niet opvolgen van de instructies en het niet verstrekken van de juiste informatie kan ertoeleiden dat de verwerking van uw aanvraag wordt geweigerd of vertraagd.

De meest waarschijnlijke reden waarom uw evisitor Australië vertraagd (of zelfs geweigerd) zou kunnen worden is dat er een fout is gemaakt bij het invoeren van uw persoonlijke identificatiegegevens. Zorg ervoor dat u de instructies voor de online aanvraag zorgvuldig doorleest om te voorkomen dat uw Australische visum wordt afgewezen of dat er vertraging optreedt bij de behandeling van de visumaanvraag. Het is ook onwettig om bewust onjuiste informatie over uw aanvraag in te dienen.

Weet dat wanneer u uw evisitor online aanvraag voor Australië voltooit, u zich buiten Australië moet bevinden. Er kunnen andere visumopties beschikbaar zijn als u zich fysiek in Australië bevindt en u uw verblijf wilt verlengen of het doel van uw verblijf wilt wijzigen (bijv. Australisch Long Stay Visas).

Veel van onze bezoekers vragen zich af of het aanvraagformulier voor eVisitor visa voor Australië in andere talen beschikbaar is. Het antwoord is JA: het visumaanvraagformulier is nu beschikbaar in andere talen dan Engels.

Kies uw nationaliteit uit het menu in de rechterbovenhoek van deze pagina, om te zien welke nationaliteit en talen beschikbaar zijn. Het aanvraagformulier wordt dan in de gewenste taal weergegeven, zodat de aanvraagprocedure voor iedereen eenvoudiger wordt. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice in uw eigen taal. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de medewerkers van de klantenservice kunnen wij u echter in het Engels antwoorden om onnodige wachttijden voor u te vermijden.

In het algemeen moet u proberen uw evisitor voor Australië enkele weken voor uw reisdatum af te ronden, zodat u tijd hebt om eventuele problemen op te lossen en uw aanvraag opnieuw moet indienen in het geval dat Australië evisitor aanvraag de eerste keer wordt geweigerd.Het ophalen van uw eVisitors-applicatie

Om de afdruk van uw Australia evisitor op te halen, zoekt u de evisitor-e-mail in uw inbox om te controleren of de aanvraag is goedgekeurd en de vergunning is verleend. Deze mail zal alle belangrijke details over uw reisvergunning bevatten, inclusief de geldigheidsdata, eventuele speciale beperkingen en uw persoonlijke identificatiegegevens.

Ziet u een fout in de informatie, wacht niet met het corrigeren van de informatie of het indienen van een nieuwe aanvraag, indien nodig. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met ons via het contact formulier.

Let op eventuele wijzigingen in uw Australië evisitor online visum tussen het moment van de aanvraag en het begin van uw reis naar Australië– zoals bijv. een wijziging van het paspoortnummer: in dit specifieke geval moet u een nieuw eVisitors-visum aanvragen.

In ieder geval mag u nooit proberen aan boord van een vliegtuig naar Australië te gaan zonder eerst een officiële bevestiging van de goedkeuring van uw visumaanvraag te hebben ontvangen.

Gemeenschappelijke eVisitors-aanvraagvoor eVisitors

Hoe vroeg moet ik een eVisitor aanvragen?” is wat veel van onze bezoekers zich afvragen.

De verwerkingstijd voor een eVisitor Australisch visum, en de meeste aanvragers ontvangen het resultaat van de aanvraag binnen een uur. Het is echter niet aan te raden om tot het laatste moment te wachten met het indienen van een aanvraag: wij raden al onze klanten aan om ten minste twee weken voor de geplande reistijd een aanvraag in te dienen. In sommige gevallen zullen de aanvragen in feite handmatig worden behandeld door de visumambtenaren van de Australische Immigratiedienst. Als dat zo is, zal de verwerkingstijd langer zijn – en als zij om aanvullende bewijsstukken vragen, kan de wachttijd langer zijn dan twee weken.

“Kan ik een eVisitor 651 visum aanvragen voor andere mensen? “is een andere twijfel van veel van onze bezoekers.

Het antwoord is JA: u kunt voor iedereen een visum aanvragen, mits u al hun persoonlijke gegevens en paspoortgegevens heeft. U moet ook de vergoeding voor hen betalen. Let op dat de toekenningsbrief wordt verzonden naar de e-mail die u hebt ingevuld. Dus als u namens anderen een aanvraag indient, moet u er ook voor zorgen dat zij een bevestiging per e-mail ontvangen met betrekking tot visa.

Wat gebeurt er als ik mijn paspoort verander?

Als u uw paspoort wijzigt nadat u een visum hebt gekregen, moet u contact met ons opnemen. U hoeft geen nieuw visum aan te vragen, maar het visum moet wel aan uw nieuwe paspoort gekoppeld worden. Mocht u vergeten contact met ons op te nemen wanneer u een nieuw paspoort krijgt, dan loopt u het risico dat u de toegang tot vliegtuig wordt geweigerd, omdat het voor het incheckpersoneel niet zichtbaar is dat u een visum heeft.Australische Visum Verwerkingstijd van het Toeristen Visum Australië

Als u zich afvraagt of u een visum 651 wilt aanvragen en hoe lang het duurt voordat het visum wordt vrijgegeven, zult u wellicht aangenaam verrast zijn over de efficiëntie van het proces en de snelheid waarmee Australië hun goedkeuring geeft. Gelukkig is de verwerkingstijd van het visum in de overgrote meerderheid zeer snel: alle aanvragen worden vrijwel onmiddellijk verwerkt en goedgekeurd.

De wachttijd van een visum Australië kan echter variëren vanwege specifieke omstandigheden. Daarom is het het beste om uw aanvraag in te dienen zodra u zich ervan bewust bent dat u naar Australië wilt reizen.

Er zijn een paar redenen waarom uw eVisitor visum voor Australië vertraging kan oplopen. Hier zijn de elementen die van invloed kunnen zijn op de verwerkingstijd van de typische evisitor (subclass 651) – die bijna altijd 24 tot 48 uur bedraagt:

Het belangrijkste dat van invloed kan zijn op de verwerkingstijd van uw Australische visum is of u het juiste visum heeft aangevraagd en of uw informatie correct is ingevoerd. Reden waarom de behandelingstijd van een Australische visum vertraagd wordt, is ook door extra documenten toe te sturen die niet expliciet zijn aangevraagd tijdens de aanvraagprocedure: het doornemen van onnodige documenten kost tijd.

Heeft u wel bericht ontvangen dat aanvullende documenten nodig zijn, dan moet u deze alleen in dat geval tijdig indienen om vertraging in de verwerkingstijd van uw visum te voorkomen.

Heeft u gebruikt gemaakt van onze diensten voor uw visumaanvraag, neem dan contact met ons op in het geval dat u vertraging heeft ondervonden met de goedkeuring van uw visum: wij zullen u helpen bij het opsporen van de status van uw visumaanvraag en zullen u helpen bij het beantwoorden van specifieke vragen.

Een van de voordelen van een aanvraag via onze service is dat in geval van problemen, wij u kunnen helpen, alsu zich zorgen maakt over het feit dat uw evisitor voor Australië te lang op zich laat wachten of zich zorgen maakt over een evisitorvertraging die uw reis belemmert.Duur van het visum voor bezoekers

Australië’s evisitor geldigheid is 12 maanden. In het bijzonder, de duur van Evisitor visum Australië begint vanaf de officiële datum van toekenning en duurt 365 dagen. Zodra u een bevestiging per e-mail ontvangt dat uw visum is toegekend, zal de vervaldatum van de Australische evisitor zichtbaar zijn op de afdruk van uw evisitor.

Binnen deze periode van een jaar, kan de periode van elk evisitor-gebaseerd verblijf op Australische grond tot 90 dagen per keer zijn.

Binnen de geldigheidsperiode van één jaar van een elektronisch visum Australiëkunt u met dit type visum meerdere keren het land binnenkomen en verlaten.
“Is het mogelijk om het eVisitor visum Australië te verlengen?“vragen veel aanvragers zich af. Een eVisitor visum kan niet worden verlengd. U kunt een nieuw eVisitor visum aanvragen als u zich buiten Australië bevindt. Als u zich in Australië bevindt, kunt u een ander type visum aanvragen, zoals een visum voor langdurig verblijf, en uw eVisitor visum zal worden geannuleerd wanneer u het nieuwe visum ontvangt.

Wilt u het type visum tijdens het verblijf in Australië wijzigen, dan moet u tenminste 14 dagen voor het verstrijken van het huidige visum contact opnemen met het Department of Immigration and Citizenship. U kunt een nieuw visum krijgen als u aan alle voorwaarden voldoet en u zich aan de regels van uw huidige visum heeft gehouden.

Dus, om samen te vatten, terwijl in Australië, is het niet mogelijk om een aanvraag in te dienen voor formele evisitor visa verlenging. Er zijn echter Australische long-stay visa options die geschikt kunnen zijn u als u uw tijd in Australië wilt verlengen.Kosten voor visum Australië E-Visitor

Wat betreft belastingen en kosten voor een visum Australië,is de E-Visitor Visum voor Australië gratis, als een gratis bezoekersvisum voor Australië.

Als eVisitor visum applicatie aanbieders, hoewel wij geen gratis evisitor visa optie bieden, bieden wij een snelle visumaanvraag en levering voor Australische evisitor visa tegen de zeer betaalbare prijs van 59,00.

U kunt de kosten van het evisitor visum Australië betalen met een creditcard of Pay Pal na het invullen van het online visum-aanvraagformulier via onze service.

Het tarief van 59,00 wordt toegepast voor elke individuele aanvraag die u indient: u kunt meerdere visum aanvragen tegelijk indienen en de Australische visakostenvoor elke persoon in uw reisgezelschap zullen worden berekend, zodat de totale kosten eenvoudig en direct online betaald kunnen worden.Officieel Australische overheidsmiddelen:

eVisitor visum aanvragen